SIR CHARLES TUPPER SECONDARY SCHOOL STUDENT TIMETABLE

Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
FIT (40 min) 8:40-				FIT (40 min) 8:40-
9:20	Block 1 (80 min)	Block 1 (80 min)	Block 1 (80 min)	9:20
	8:40-10:00	8:40-10:00	8:40-10:00	
Block 1 (60 min)				Block 1 (60 min)
9:20-10:20	break (10 min)	break (10 min)	break (10 min)	9:20-10:20
break (10 min)				break (10 min)
Block 2 (60 min) 10:30-11:30	Block 2 (80 min) 10:10- 11:30	Block 2 (80 min) 10:10- 11:30	Block 2 (80 min) 10:10- 11:30	Block 2 (60 min) 10:30-11:30
lunch (45 min) 11:30-12:15				
Block 3 (80 min) 12:15-1:35	Block 3 (60 min) 12:15-1:15	Block 3 (80 min) 12:15-1:35	Block 3 (60 min) 12:15-1:15	Block 3 (80 min) 12:15-1:35
	FIT (40 min) 1:15-		FIT (40 min) 1:15-	
break (10 min)	1:55	break (10 min)	1:55	break (10 min)
	break (10 min)		break (10 min)	
Block 4 (80 min) 1:45 -3:05	Block 4 (60 min) 2:05-3:05	Block 4 (80 min) 1:45 -3:05	Block 4 (60 min) 2:05-3:05	Block 4 (80 min) 1:45 -3:05